Linnéa Eklöf Eriksson - may 2009

Inväntar min spökkväll framför tvn

Jag förstår mig inte på allt folk som har en massa tv-kanaler men inte kollar värst mycket på dom flesta. Och sen förstår jag inte hur dom undviker sig från bråk med tex sina syskor eller mamma/pappa. Jag menar, skulle jag ha så många kanaler och bo med så många viljor om vad just var och en vill se så skulle jag bli knäpp. Tänk er hur mycket diskutioner det skulle bli i mitt hem och vi hade så många kanaler, nej jag nöjer mig med dom normala.
Och det är söndag idag, den lilla spökkvällen. Nu sitter jag och väntar på att Hemsökta hus ska börja på tv4+ kl 24:00, även fast jag har skolan imorgon. Jag förstår mig inte på mig själv, jag vet att jag aldrig kommer kunna slappna av och sova sött efter dom där två programen men ändå så envisas jag med att se dom. Jag erkänner, jag ser ut som ett vettskrämt litet barn under en filt. Men pirret i magen tröttnar jag aldrig på och att bli bra skrämd ibland det gör mig inget heller.

Så nu återgår jag till soffan under min filt och inväntar denna läskiga kväll med en varm kopp te. Ta en titt ni också och ja innan jag glömmer bort det. Hoppas ni får en godnattsömn.
Kyss o Kram

Over And Out | | Kommentera |

Kapten röd gör mig sällskap

Äntligen är boken om mig inlämnad och allt annat har bara löst sig idag! det får mig att må bra och inte blir jag lika trött i skolan heller.
Nu ska jag sätta mig och sola, kapten röd gör mig sällskap.
Ta han till ditt sällskap också, snacka om sommarkänsla.
Kyss o Kram


Over And Out | | Kommentera |

Dags för träning och Tyskland för Ville

Heej hörri!
Nu när träningen äntligen börjar ge resultat så vill man bara fortsätta och fortsätta träna.
Så nu är det dags igen, kör på crosstrainer i en timme ung och sen styrketräning efter det.
Försov mig i morse vilket inte är vanligt för min del och jag som brukar skriva att jag älskar tisdagar men denna tisdag var inte alls så bra som dom brukar vara! Försova sig på en sovmorgon och sedan stressa iväg tills nästa lektion börjar, sen ett stort prov på det. Nej inget som jag föredrar dirket!

Vet inte om jag skrivit att Ville är i Tyskland denna vecka? Annars så vet ni det nu. Precis allt igår i skolan handlade om Tyskland, hitler och mina tankar fantiserade runt om planet som ville skulle gå på 15:20 och ju mer jag tänkte ju mer orolig blev jag, ringde nog en 5 gånger innan han satt på tåget påväg till Arlanda.
Och han kommer hem på fredag så då ska jag möta han på tågstationen, med många kramar laddade till både Ville och Louise.
Nej, träning nu.
Kyss o Kram så längeOver And Out | | Kommentera |
Upp