Linnéa Eklöf Eriksson - may 2009

Inväntar min spökkväll framför tvn

Jag förstår mig inte på allt folk som har en massa tv-kanaler men inte kollar värst mycket på dom flesta. Och sen förstår jag inte hur dom undviker sig från bråk med tex sina syskor eller mamma/pappa. Jag menar, skulle jag ha så många kanaler och bo med så många viljor om vad just var och en vill se så skulle jag bli knäpp. Tänk er hur mycket diskutioner det skulle bli i mitt hem och vi hade så många kanaler, nej jag nöjer mig med dom normala.
Och det är söndag idag, den lilla spökkvällen. Nu sitter jag och väntar på att Hemsökta hus ska börja på tv4+ kl 24:00, även fast jag har skolan imorgon. Jag förstår mig inte på mig själv, jag vet att jag aldrig kommer kunna slappna av och sova sött efter dom där två programen men ändå så envisas jag med att se dom. Jag erkänner, jag ser ut som ett vettskrämt litet barn under en filt. Men pirret i magen tröttnar jag aldrig på och att bli bra skrämd ibland det gör mig inget heller.

Så nu återgår jag till soffan under min filt och inväntar denna läskiga kväll med en varm kopp te. Ta en titt ni också och ja innan jag glömmer bort det. Hoppas ni får en godnattsömn.
Kyss o Kram

Over And Out | | Kommentera |
Upp